Om oss

Taian Dongyue Carrying Machinery Co., Ltd grundades år 2001. Sen starten har dom utvecklat och tillverkat små bygg och kompaktlastare. För närvarande har dom fyra serier av lastare: hjullastare, multifunktionell hjullastare, minibandlastare och redskap. Dom multifunktionella hjullastarna har varit populära med sin kompakta design, teleskopiska arm(hopskjutbar) och perfekta prestanda. Du kommer märka att allt du gör blir enklare med hjälp av dom multifunktionella hjullastarna och alla redskapen från Taian Loaders

Taian Loaders har ett strikt kvalitets kontrolls system för att säkerställa att varje produkts process strikt överensstämmer med ISO9001-standarden. Alla deras produkter har blivit godkända i CE test. Med en pålitlig grund av bra kvalité erbjuder Taian Loaders konkurrenskraftiga priser, uppmärksam service och snabb leverans för att möta kundens krävande behov över hela världen.

Deras produktutvecklings avdelning har mer än tio ingenjörer. Dom är uppdelade i flera lag, och varje lag ansvarar för en sorts produkt. Dom har även ett speciellt lag som ansvarar för ny produktutveckling så att Taian Loaders kan följa marknadsutvecklingen.

Med all sin erfarenhet och fördelar är Taian Loaders övertygade om att fortsätta att förbättra och marknadsföra sina produkter på internationella marknader.

I Sverige säljes Taian Kompaktlastare via Enelco AB som är den Svenska agenturen.

Välkomna att kontakta oss.

Adress

Enelco AB

Önsvala Allé 15
245 43
Staffanstorp

Tel: 046-460 15 15

Kontakt

Mail: info@enelco.se
Telefon: 046-460 15 15